Ontzettend blij is Martine Vecht met de positieve reacties op haar nieuwe boek ‘Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren’. Niet alleen collega’s zijn lovend, ook bestsellerauteurs als Ben Tiggelaar en Taco Oosterkamp bevelen het boek aan.

Door: Martine Vecht

‘Hier hou ik van: praktische tips die je helpen om efficiënter en effectiever te worden. Helder en uitvoerbaar!’ Zelf was ik een beetje ambivalent over de relevantie van mijn boek voor een bredere doelgroep. Maar toen ik Ben Tiggelaar om zijn mening vroeg, reageerde bij oprecht enthousiast.

ABC van plannen, organiseren en optimaliserenTaco Oosterkamp was eveneens lovend. ‘Ik vind het concept van je boek geweldig,’ liet hij me weten. Aanbevelingen van bekende auteurs helpen enorm om op te vallen tussen de vele honderden andere boeken die er wekelijks verschijnen. Maar de echte gebruikers zijn natuurlijk collega-organizers, timemanagementtrainers en businesscoaches. Een kleine bloemlezing uit hun reacties:

  • ‘Een overzichtelijk, leerzaam én ook nog eens zeer toegankelijk geschreven boek’
  • ‘Ik vind het een heel fijn boek, ik heb het zelfs in onze intervisiegroep gepromoot.’
  • ‘Nuttige info slim gebundeld. Mooi naslagwerk!

Het ABC voor plannen, organiseren en optimaliseren is bedoeld voor iedereen die het fijne wil weten van opgeruimd, productief en stressvrij werken zonder er alle literatuur over te hoeven lezen. Een compleet naslagwerk met minstens 100 methodes en technieken en minstens evenveel begrippen. Met in het nawoord expliciete aandacht voor professional organizing in het bedrijfsleven, omdat de toegevoegde waarde hiervan nog veel te onbekend is.

Ben je nieuwsgierig naar het boek, dan kun je hier een voorproefje inkijken. Je leert dan wat diep werk is en maakt kennis met het principe achter DERK. Je kunt het boek hier bestellen. Via bol.com of Managementboek.nl is ook de e-book variant beschikbaar. Ben je tevreden over je aankoop, dan stel ik een recensie van mijn boek op een van deze sites overigens heel erg op prijs.

Lees ook mijn andere publicatie voor organizers: Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer.